Ortodòncia

 

La correcta alineació de les dents no és només una qüestió estètica, sinó també funcional. Per això t oferim els tractaments d’ortodòncia més complets i avançats perquè puguis lluir el millor dels teus somriures.

1 Ortodòncia Invisalign

invisiline

És la solució invisible per alinear les seves dents. Es tracta d’un conjunt de fèrules o alineadors que col•locats de forma progressiva van movent les dents fins a la situació desitjada. Així doncs, donen com a resultat un tractament gairebé invisible, sent una solució molt estètica.

De fet, és la tècnica més estètica i avançada del moment i permet moure les dents sense ni tant sols necessitat de portar brackets. Ideal per a esportistes i persones que treballen de cara al públic.

 

2 Ortodòncia Metàl·lica

orto

L’ortodòncia convencional, és el tipus d’ortodòncia més difós i conegut. Es col•loquen els brackets a la cara externa de la dent i es fa passar un arc pel seu interior, que distribuint la força adequada, desplaça les peces dentals cap a la seva posició correcta.

El seu principal avantatge és la seva gran versatilitat per resoldre qualsevol tipus de mal oclusió. Són fàcils de netejar, són econòmics i accessibles per a la majoria de persones, on l’exigència estètica no és molt important.

 

 

3 Ortodòncia Estètica

orto_cera

L’ortodòncia estètica és igual que la convencional, només que els materials metàl•lics son substituïts per altres de major estètica com la ceràmica o el safir. Així doncs, ens assegurem una gran millora en el apartat estètic.

4 lingual

orto_lingual

Aquesta és una modalitat de tractament, dóna el mateix resultat que l’ortodòncia convencional, però els brackets en comptes de estar cimentats en la cara externa de la dent, son col•locats en la seva cara lingual, resultant pràcticament indetectables per a terceres persones.

Aquesta tècnica té diverses limitacions i no es pot aplicar en tots els casos.

5 Ortodoncia removible

Són aparells d’acrílic que amb uns ganxets metàl•lics s’aguanten en els molars. Serveixen per corregir defectes ossis aprofitant el creixement, com el problema de paladar ogival (estret) que provoca una mossegada creuada posterior.

S’utilitzen majorment en nens i l’adaptació al seu ús és ràpida i senzilla. És poc visible des de fora.

En moltes ocasions els aparells removibles són usats com a suport a la fixa després d’un tractament amb ortodòncia fixa o brackets.