Tractaments

Implantologia i cirugia oral

Els implants dentals son la solució més semblant a la dent natural que ens permet avui en dia la medicina moderna. Són estètics i funcionals, i la seva eficàcia esta més que demostrada.

Periodoncia

Un somriure sa i bonic descansa en una geniva sanejada. Les malalties que afecten la geniva i l’ós que envolta la dent, posen en perill la resistència d’aquestes, comportant en primer lloc sangrat i recesions gingivals, i si no és tractada a temps, mobilitat dental fins a la seva pèrdua.

Estetica dental

Unes dents boniques i sanes fan realçar la nostra autoestima i sentir-nos millor amb el nostre somriure. Per aconseguir-ho disposem d aquestes tècniques:

  • Blanquejament dental
  • Caretes de composite
  • Caretes de ceràmica
  • Corones (fundes) de metall-ceràmica o totalment ceràmiques

Conservadora

La odontologia conservadora s’utilitza per restaurar les zones dentals afectades per caries, fractures o desgast, netejant i sellant la zona tractada amb una obturació de composite, tenint com a finalitat reconstruir i reparar les dents naturals malmeses, respectant-les i deixant l’extracció com a última solució.

Endodoncia

L’endodòncia és la tècnica que tracta les patologies que afecten els nervis de les dents.

Protesis

Degut a la falta de peces dentals, la funcionalitat i qualitat de la boca minven induint a l’excessiu desgast de peces restants. És necessari suplir aquesta manca amb pròtesis que realitzarem a mida per a cada persona.

portada_odontop

Odontopediatria

L’odontopediatria s’ocupa de la salut oral de nens i adolescents. El seu objectiu es prevenir i tractar tots els problemes dentals, tant en dents temporals com permanents joves.

Ortodoncia

La correcta alineació de les dents no és només una qüestió estètica, sinó també funcional. Per això t oferim els tractaments d’ortodòncia més complets i avançats perquè puguis lluir el millor dels teus somriures.

atm_fuera

Oclusio i atm

És l’especialitat de l’odontologia més desconeguda pels pacients. Consisteix en millorar el contacte entre les dents proporcionant funcionalitat i estètica, aixi com ajudar a tractar certes malalties i aalteracions d l’articulació mandibular i els músculs d’obertura i trancament de la boca.

radiologia

Radiologia digital

La Radiologia Digital és l’evolució de la Radiologia convencional. Aporten millor qualitat d´ imatge amb una disminució considerable de radiació per part del pacient.